Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Lecția deschisă de biologie de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a continuat pentru studenții la biologie și medicină veterinară.
Tinerii din Constanța au aflat de la directorul Delfinariului Constanța, dr. Adrian Bîlbă cum au evoluat delfinii de la un mic mamifer terestru, erbivor, rumegător la ceea ce știm noi astăzi.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Tarifele pentru sezonul 2018 s-au schimbat de la 1 iunie. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii oferă și pachete pentru cei interesați. Astfel, biletul pentru Delfinariu Constanța, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 40 […]
Mai multe păsări reabilitate la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, după ce fuseseră aduse rănite sau pentru că erau pui prea mici să se descurce singuri, au fost eliberate înapoi în mediul […]
Cozile de la Delfinariul Constanța erau deja celebre. Problemele apăreau atunci când, în zilele ploioase, la poarta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se strângeau câteva sute sau mii de turiști. Conducerea CMSN a reușit […]
Be the first to comment