Valul schimbării la conducerea Drumurilor Județene Constanța: Daniela Șerban preia frâiele Consiliului de Administrație al instituției

Daniela Șerban. FOTO CNAPMC
Daniela Șerban. FOTO CNAPMC

Consiliul de Administrație al Societății “Drumuri Județene Constanța” SA s-a întrunit astăzi pentru a-și alege președintele, în urma unei ședințe importante ce a urmat după numirea noilor administratori provizorii de către Consiliul Județean Constanța. În urma votului, Daniela Șerban a fost desemnată președinte al Consiliului de Administrație, asumându-și astfel responsabilitatea conducerii strategice a instituției pentru următoarele luni.

Numirea ei vine într-un moment critic pentru Societatea “Drumuri Județene Constanța” SA, care se confrunta cu lipsa unei conduceri oficiale după expirarea mandatelor anterioare. Daniela Șerban, alături de ceilalți administratori provizorii – Nicoleta Carmen Drăgan, Ionela-Marilena Costache, Cristian Pătruțoiu și Emilia-Georgeta Țuțui – vor avea mandatul de a asigura buna funcționare a societății timp de maximum cinci luni, cu posibilitatea unei prelungiri unice de încă două luni.

“Suntem într-un punct de cotitură pentru Societatea ‘Drumuri Județene Constanța’ SA, iar această schimbare de conducere reprezintă un nou început pentru noi toți. Fiecare membru al Consiliului de Administrație este hotărât să își aducă aportul pentru a îmbunătăți activitatea și a asigura eficiența proiectelor de infrastructură.

Prioritatea noastră imediată este să finalizăm procesul de numire a directorului general săptămâna viitoare, completând astfel echipa de conducere. Odată ce echipa va fi formată în întregime, vom putea lucra la capacitate maximă pentru a ne îndeplini obiectivele și pentru a contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Constanța”, a declarat, pentru CTnews, Ionela Costache, membru al Consiliului de Administrație. 

Consilierii județeni au susținut recent importanța acestei decizii pentru continuitatea activităților de infrastructură rutieră în județul Constanța. Cu o echipă provizorie în funcție, Societatea “Drumuri Județene Constanța” SA va putea derula în condiții optime proiectele de modernizare și întreținere a drumurilor județene, vitale pentru asigurarea siguranței și accesibilității rețelei rutiere din zonă.

Liderul consilierilor județeni PNL, Gianina Ionela Topolov, a subliniat necesitatea urgentării procesului de numire a conducerii: “Era esențial să avem o conducere stabilă, pentru a evita orice risc major pentru societate, atât pe plan intern, cât și în relațiile cu partenerii externi.”

Următoarea etapă decisivă pentru Societatea “Drumuri Județene Constanța” SA va avea loc săptămâna viitoare, când se va desemna directorul general. Acesta va gestiona operațional activitatea companiei și va pune în aplicare deciziile luate de Consiliul de Administrație, asigurând astfel continuitatea și eficiența activităților societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*