Ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța din actualul mandat

Ultima ședință a Consiliului Local Municipal Constanța din actualul mandat. FOTO Primăria Constanța

Ultima ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța din actualul mandat a avut loc astăzi, 25 octombrie 2024, în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ.

Evenimentul s-a desfășurat cu participarea fizică a consilierilor locali, marcând încheierea mandatului pentru perioada 2020-2024.
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a subliniat importanța deciziilor adoptate de Consiliul Local în acești patru ani.

„Acest mandat a reprezentat un efort comun pentru dezvoltarea municipiului Constanța. Am reușit să atragem investiții importante și să punem bazele unor proiecte esențiale pentru viitorul orașului. Le mulțumesc tuturor colegilor din Consiliul Local care au sprijinit proiectele mele. Împreună, am făcut pași importanți pentru modernizarea Constanței și pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri. În același timp, nu pot să nu amintesc faptul că toți consilierii USR au boicotat fără justificare cofinanțarea marilor proiecte de infrastructură, votând împotriva acestor inițiative. Această abordare retrogradă, dacă ar fi avut efect, ar fi blocat proiectele aflate în diferite faze, de la reabilitarea școlilor și grădinițelor până la modernizarea marilor bulevarde și înlocuirea rețelei de termoficare.

Încheiem un mandat care a pus Constanța pe drumul modernizării, și îi asigur pe constănțeni că voi continua în această direcție. În următorii patru ani, vom finaliza obiective importante, cum ar fi noul spital, noua centrală termo-electrică, parcuri noi și stadionul, pentru care aportul financiar din bugetul local este semnificativ, alături de sprijinul CNI.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*