Tinerele talente din Medgidia, premiate la „Dracula Music Contest” cu susținerea Primăriei

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Localitatea Bran din județul Brașov a fost gazda celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Muzică Pop și Populară „Dracula Music Contest”. Municipiul Medgidia a fost reprezentat cu mândrie de cursanții clasei de canto „Speranțe Dobrogene”, sub îndrumarea talentatului instructor Daniel Mititelu.

Participanții din Medgidia au obținut rezultate remarcabile:

  • Ioga Matei Yanis a câștigat Trofeul grupei, Puiu Maximilian la Secțiunea „Nemuritorii”, Trofeul grupei la Secțiunea „Pop Internațional” (13-16+ ani) și Premiul Președintelui juriului, Nicolae Caragea.
  • Iacub Anelis a fost recompensată cu Trofeul grupei la Secțiunea „Muzica Mădălinei Manole & Laura Stoica”.

Ambele tinere talente au primit, de asemenea, invitații la Festivalul „Constelația Talentelor” din Republica Moldova, ceea ce reprezintă o oportunitate extraordinară de a-și demonstra abilitățile și de a-și continua dezvoltarea artistică.

Primăria Municipiului Medgidia își exprimă felicitările pentru efortul și dedicația acestor tineri, părinților lor și instructorului Daniel Mititelu. Succesul lor la „Dracula Music Contest” este o dovadă a muncii susținute și a talentului remarcabil pe care îl posedă.

Premii pentru micii artiști din Medgidia. FOTO PMM

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*