„Rădăcini” – concert extraordinar Marius Mihalache Band, Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu. Surpriza finalului SEAS 2024

Marius Mihalache. FOTO Teatrul de Stat Constanța

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Teatrul de Vară Soveja, constănțenii sunt invitați la „Rădăcini” – concert extraordinar Marius Mihalache Band & Guests.

„O seară plină de ritm și energie, o călătorie fabuloasă către sursele spiritualității muzicale, acolo de unde a pornit totul, la acea muzică spontană și nefiltrată, izvorâtă din sufletele părinților și bunicilor noștri. Marele artist Marius Mihalache și excepționalul său band îi au ca invitați în acest concert pe Damian Drăghici și Mihai Mărgineanu, două mari vedete ale muzicii românești” – Teatrul de Stat Constanța.

Marius Mihalache, un excepțional producător și artist de talie internațională, specializat în muzică de film și songwriting la prestigiosul Colegiul de Muzică Berklee College of Music (Boston, US), a performat pe cele mai prestigioase scene din Europa, SUA  și din întreaga lume, împreună cu numeroși artiști de talie mondială: Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kennedy, Steve Vai, Kitaro etc.

Invitatul său, Damian Drăghici, este și el absolvent al Berklee College of Music, a locuit multă vreme la Los Angeles, este un foarte versatil artist, care a cântat alături de Joe Cocker, James Brown, Cyndi Lauper, Shaggy, Zucchero, iar din 2006 până în 2009 a derulat proiectul „Damian & Brothers”, care a îmbinat manifestările muzicale cu mesajele împotriva discriminării etnice.

Celălalt invitat al lui Marius Mihalache, Mihai Mărgineanu, are un profil cu totul diferit, dar este la fel de faimos. Cântă muzică folk și pop rock, iar repertoriul său este inspirat din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.

Biletele pentru toate evenimentele din cadrul SEAS pot fi achiziționate după programul următor:

La agenția de bilete din bulevardul Tomis nr. 97:

de marți până duminică – 14:00 – 21:00; luni: închis

La infopoint  City Park Mall:

de miercuri până luni – 14:00 – 21:00; marți: închis

La Casa De Cultură: conform programului instituției

La spațiile de joc: Cu două ore înainte de spectacole

Online: Mystage.ro, Bilet.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*