Puțin mai mult de jumătate dintre candidați au promovat concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Constanța

Inspectoratul Școlar Județean Constanta. FOTO Cătălin Schipor

În data de 15 octombrie 2021 s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în județul nostru au fost validați pentru a participa la concurs 226 de candidați, un candidat optând să susțină proba scrisă în Municipiul București. S-au prezentat și au finalizat proba în centrul special organizat la Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța 213 candidați. Dintre aceștia, 120 au promovat proba scrisă (56,33 la sută – procentul la nivel național este 65,8 la sută), obținând cel puțin nota 7. Nu s-au prezentat în centrul special 11 candidați.

Niciun candidat nu a fost eliminat din concurs. Un singur candidat a fost declarat „amânat”, solicitând să participe la sesiunea suplimentară dedicată candidaților înscriși care nu s-au putut prezenta în data de 15 octombrie din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării.

Distribuția pe note a celor declarați admiși este următoarea:

  • cinci note între 09,00 și 10;
  • 40 de note între 08,00 și 08,80;
  • 75 de note între 07,00 și 07,80.

Pot fi depuse contestații inclusiv duminică, 17 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*