PSD Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Felix Stroe deschide lista la Senat, iar Daniel Georgescu, primarul din Limanu, este primul la Camera Deputaților

Felix Stroe. FOTO Mitică Raftu.

PSD Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 2024, finalizând listele pentru Senat și Camera Deputaților în urma unei ședințe a Biroului Permanent Județean.

Senat

Cap de listă la Senat este Felix Stroe, președintele organizației județene PSD și fost ministru al Transporturilor. Stroe are o experiență vastă în politică și administrație, fiind una dintre cele mai influente figuri din județul Constanța.

Pe locul doi pentru Senat se află Liviu Brăiloiu, care a avut mai multe mandate în Parlament, consolidându-și poziția ca unul dintre liderii PSD Constanța.

Camera Deputaților

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, cunoscut pentru implicarea sa în proiectele de dezvoltare locală.

Pe locul doi este Mirela Matichescu, manager al Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord, activă în promovarea turismului local.

Cristina Dumitrache, deputat în mai multe mandate, ocupă locul trei pe lista pentru Camera Deputaților. Ea s-a remarcat prin activitatea legislativă în domeniul sănătății și drepturilor sociale.

Ultimul pe lista pentru Camera Deputaților este Eduard Martin, fost deputat și om de afaceri, cunoscut pentru activitatea sa în sectorul privat.

PSD Constanța își propune să obțină două locuri în Senat și patru locuri în Camera Deputaților la aceste alegeri.

Lista candidaților PSD Constanța urmează să fie aprobată în Consiliul Politic al PSD.

Candidaturile vor fi depuse la Biroul Electoral Județean Constanța, marți, 15 octombrie, la ora 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*