Proiecte ambițioase pentru Medgidia. Ședința Consiliului Local aduce schimbări semnificative

Ședință de Consiliu Local la Medgidia. FOTO: Primăria Medgidia

Consiliul Local Municipal Medgidia a aprobat 14 proiecte de hotărâre în cadrul ședinței ordinare. Fiecare proiect a primit numărul necesar de voturi pentru a fi admis.

Unul dintre proiectele aprobate la începutul ședinței a vizat declararea unor imobile situate în intravilanul municipiului Medgidia ca bunuri de uz și interes public local. Este vorba despre două tronsoane de drum situate pe strada Ciocârliei și Aleea Spitalului, cu scopul de a satisface cerințele generale de transport și de a realiza operațiunea de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Un alt proiect de hotărâre important a fost cel privind menținerea prevederilor unor hotărâri anterioare ale Consiliului Local, în vederea construirii, reabilitării și finalizării investițiilor din cadrul Proiectului „Etapizarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020”.

Pentru a continua proiectele de dezvoltare și modernizare ale administrației locale, au fost aprobate și proiectele privind creșterea eficienței energetice a clădirii publice Școala Gimnazială Spiru Haret și a clădirii Consiliului Local din Medgidia, ambele în etapa a II-a.

De asemenea, consilierii locali au votat pentru aprobarea indicatorilor și a devizului general necesar actualizării Planului Urbanistic General al municipiului Medgidia. Acest proiect vizează atât actualizarea documentației urbanistice, cât și asigurarea desfășurării activităților de autorizare a construcțiilor și de realizare a branșamentelor la utilități.

În cadrul ședinței, au fost aprobate și oportunitățile de vânzare prin licitație publică a două terenuri intravilane situate în Valea Dacilor, precum și dezmembrarea unui teren extravilan în suprafață de 35.774 mp situat în Medgidia.

Toate proiectele de hotărâre au fost inițiate și susținute de Consiliul Local Municipal, demonstrând angajamentul acestuia pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii și serviciilor publice din Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*