Proiect de 1,4 milioane lei pentru infrastructura de tehnologie din Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria comunei Valu lui Traian, județul Constanța, anunță lansarea unei licitații publice pentru achiziția de lucrări de execuție, montaj utilaje și echipamente tehnologice necesare extinderii infrastructurii TIC. Proiectul se desfășoară în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență.

Procedura simplificată este organizată prin intermediul platformei SICAP, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 iulie 2024. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.469.519 RON.

Proiectul vizează extinderea infrastructurii TIC, inclusiv asigurarea infrastructurii pentru transportul verde și alte sisteme inteligente de management urban. Lucrările vor include achiziționarea și montarea utilajelor și echipamentelor necesare, conform proiectului tehnic nr. 116/2024, întocmit de VHE SERVICE SRL. Acestea includ lucrări de construcții pentru instalații de securitate, sisteme video de supraveghere, camere video de securitate, lucrări de cablare și conexiuni electrice și instalarea echipamentelor de semnalizare.

Contractul va fi atribuit pe baza celui mai bun raport calitate-preț, luând în considerare prețul ofertei (40%), garanția suplimentară a lucrărilor executate (20%), experiența profesională a ofertanților (20%) și garanția echipamentelor (20%). Detalii complete despre criteriile de evaluare și condițiile de participare sunt disponibile în anunțul publicat pe SICAP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*