Primăria Valu lui Traian începe proiectul pentru introducerea transportului metropolitan către Constanța, iar locuitorii sunt rugați să completeze un chestionar

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian anunță demararea proiectului pentru introducerea transportului metropolitan către Constanța, iar locuitorii sunt rugați să completeze un chestionar în acest sens.

„Primăria Valu lui Traian anunță demararea proiectului pentru introducerea transportului metropolitan, atât pe ruta Constanța – Valu lui Traian și retur, cât și în interiorul localității. Un prim pas este reprezentat de realizarea unui studiu pentru a determina cât mai corect toți factorii implicați” – Primăria Valu lui Traian.

Primarul ales al comunei, Iulia Iurea, a explicat pentru Vălureni care este importanța acestui proiect.

„Consider ca acesta este un proiect esențial pentru mobilizarea tuturor cetățenilor. Prin implementarea acestui proiect, se va facilita accesul locuitorilor din toate localitățile în diferite puncte, dar și al elevilor navetiști către licee sau școli. Colaborarea între autorități este cheia succesului acestui proiect, care va transforma mobilitatea și va îmbunătăți calitatea transportului în comun”, a spus Iulia Iurea.

Proiectul se află de abia în faza de studiu, în care trebuie să se determine rutele metropolitane și a stațiilor de transport public (program de circulație, număr de autobuze și capacitatea lor, frecvența lor s.a.m.d).

Proiectul poate fi completat aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*