Primăria Năvodari va oferi vouchere valorice pentru rechizite școlare pentru toți elevii și preșcolarii

Primăria Năvodari va oferi vouchere valorice pentru rechizite școlare pentru toți elevii și preșcolarii. FOTO Facebook Florin Chelaru

Primăria Năvodari va oferi vouchere valorice pentru rechizite școlare pentru toți elevii și preșcolarii.

Anunțul a fost făcut de primarul Florin Chelaru.

”În urma discuțiilor cu părinții și reprezentanții instituțiilor de învățământ din Năvodari, am luat decizia de a înlocui clasicele ghiozdane și rechizite cu vouchere valorice.
Astfel, părinții vor putea cumpăra exact ce rechizite sunt necesare pentru copiii lor, în funcție de vârstă, forma de învățământ sau nivelul de studiu.
Valoarea voucherelor va fi de 125 lei/copil pentru preșcolari și 150 lei/copil pentru elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal.
Voucherele vor putea fi folosite exclusiv pentru achiziția de ghiozdane și rechizite școlare.
Prin acest proiect vom continua să susținem elevii și să sprijinim familiile acestora!” – Florin Chelaru. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*