Primăria Năvodari anunță că traficul rutier spre Lumina a fost deviat după ce a apărut o groapă în DJ 226

Primăria Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Năvodari anunță că traficul rutier dinspre Năvodari spre Lumina și invers este deviat la această oră pe rute ocolitoare (Rândunelelor – USAS – Lumina) ca urmare a apariției în carosabil a unei gropi de mari dimensiuni cauzată de o avarie la o conductă subterană.

Potrivit Primăriei Năvodari, în prezent se fac verificări pentru stabilirea cauzelor exacte și se vor lua măsuri pentru stabilizarea zonei și refacerea carosabilului.

„Din primele informații, conducta ar fi fost avariată de o companie privată ce execută lucrări de subtraversare a unor rețele electrice.

Toate costurile aferente acestei intervenții vor fi suportate de companiile care au executat lucrări neconformare și care au angrenat afectarea drumului.

Echipaje ale Poliției Locale Năvodari sunt la fața locului și dirijează traficul rutier pe rute alternative” – Primăria Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*