Primăria Constanța închide parțial circulația în stațiunea Mamaia, pentru două zile, în vederea organizării evenimentului Color Run

Color Run aduce, la Mamaia, restricții de circulație. FOTO Primăria Constanța
Color Run aduce, la Mamaia, restricții de circulație. FOTO Primăria Constanța

The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanti sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Evenimentul se va desfășura pe următorul traseu: plecare din parcarea publică din faţa Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip -zona Castel și retur parcare Hotel Rex sosire.

Pentru buna desfășurare a evenimentului vor fi luate o serie de măsuri de restricționare a circulației, astfel:

  • În perioada 26 iulie 2024 (ora 08:00) – 27 iulie 2024 (ora 23:00) se vor institui restricții de trafic auto pe tronsonul menționat mai sus. În situația în care se vor înregistra condiții meteorologice nefavorabile desfășurării evenimentului, restricțiile se vor prelungi până în data de 28 iulie 2024 (ora 23:00);
  • În perioada 26 iulie 2024 (ora 08:00) – 28 iulie 2024 (ora 23:00), se va permite accesul pe perimetrul restricționat circulației, menționat mai sus, a autovehiculelor destinate aprovizionării cu marfă a agenților economici din zonă, urmând ca după aprovizionare, acestea să părăsească perimetrul restricționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*