Primăria Constanța anunță că apa caldă va fi oprită timp de 48 de ore

Lucrări la rețeaua de termoficare. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că apa caldă va fi oprită timp de 48 de ore pentru realizarea lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare.

„Lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei de termoficare din Constanța se derulează în ritm alert, mai ales acum, pe timpul verii. Pentru schimbarea unor conducte pentru care nu poate fi asigurat provizoratul este necesară oprirea furnizării apei calde pentru o perioadă de 48 de ore atât pe magistrala I, cât și pe magistrala II.

Astfel, Primăria Constanța informează că în această noapte, de la ora 24:00 va fi oprită furnizarea apei calde către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică.

Societățile care execută lucrările fac tot posibilul ca disconfortul creat populației să fie cât mai mic, atât din punctul de vedere al lucrărilor efectuate, cât și al furnizării agentului termic către populație. Astfel, pe măsură ce lucrările se vor finaliza se va relua furnizarea apei calde în întreg orașul” – Primăria Constanța.

Lucrările au loc în cadrul Etapei a II-a a proiectului de reabilitare a rețelei de termoficare a municipiului Constanța. În această etapă sunt înlocuiți 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată. Noul sistem va fi unul modern cu conducte din oțel, preizolate cu izolație termică din spumă rigidă de poliuretan, protejată la exterior cu manta din polietilenă de mare densitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*