VIDEO Polițiștii au tras un foc de avertisment pentru prinderea evadatului

Forțe impresionante pentru căutarea deținutului evadat

Polițiștii au reușit prinderea deținutului evadat de la Penitenciarul Poarta Albă, după ce au tras un foc de avertisment.

„La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.25, bărbatul care ar fi evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost depistat, pe un câmp din apropierea Autostrăzii A2, de un echipaj format din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, Serviciului de Ordine și Siguranță Publică și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Deoarece bărbatul nu s-a supus somațiilor verbale ale polițiștilor, pentru imobilizarea acestuia a fost efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul se află acum în custodia polițiștilor.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*