PNL Constanța a validat listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Silviu Coșa este prima poziție pentru Senat, iar Bogdan Huțucă, primul loc la Camera Deputaților

Deputatul Bogdan Huțucă / Președintele PNL Constanța.

PNL Constanța anunță echipa de candidați cu care se va prezenta la alegerile generale din 2024.

Comitetul de Coordonare Județean (CCJ) responsabil pentru conducerea, decizia politică și organizatorică a PNL la nivelul județului Constanța a validat listele de candidați liberali pentru alegerile generale din acest an.

Tot astăzi, 14 septembrie 2024, Colegiul Director Județean al PNL Constanța, format din Biroul Permanent dar și din președinții organizațiilor locale din tot județul, a validat prin vot actuala configurație a listelor.

Lista la Camera Deputaților este deschisă de președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, actualmente președinte al Comisiei pentru Buget Finanțe din Camera Deputaților.

Pentru Senat, lista de candidați este deschisă de Silviu Coșa, actualmente Prefectul Județului Constanța.

PozițieCamera DeputațilorSenatul României
1Hutuca BogdanCosa Silviu
2Crusoveanu MarianBanias Mircea
3Bourceanu SeptimiuCampeanu Adriana
4Arghirescu AdrianaMoldovan Remus
5Urziceanu PetreMihai Sorin
6Sandru LuminitaGima Stelian
7Nichita RafaelCojan Tiberiu
8Avatavului Costin 
9Andrei Mihaela 
10Naziru Alexandru 
11Cucu Eliza 
12Zahariuc Cristian 
13Francu Dragos 
14Ali Leila 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*