Năvodari celebrează zilele orașului cu artiști renumiți și evenimente speciale. Dorian Popa și Direcția 5 urcă pe scenă

Concerte pe litoral. FOTO Pexels
Concerte pe litoral. FOTO Pexels

Primăria Orașului Năvodari invită toți năvodărenii, dar și turiștii la “Zilele Orașului”, un eveniment cu tradiție care va avea loc pe stadionul Flacăra, în zilele de 27 și 28 iulie, între orele 16:00 și 23:00.

Evenimentul promite două zile pline de culoare, energie și emoție, reunind comunitatea la cea mai importantă sărbătoare a orașului. Pe scenă vor evolua interpreți îndrăgiți de muzică ușoară și populară, trupe de dans și de teatru, ansambluri de dansuri populare tradiționale românești și mulți alți invitați.

Printre artiștii renumiți care vor încânta publicul se numără Mircea Cazan, Ionuț Galani, Diana Bișinicu, Johny Romano, Dorian Popa și Direcția 5. Alături de aceștia, copiii orașului Năvodari vor prezenta momente artistice, iar elevii din unitățile de învățământ care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare, la nivel județean, vor fi premiați pentru meritele lor.

Cele două zile de sărbătoare se vor încheia cu un spectaculos foc de artificii, oferind momente memorabile și bună dispoziție. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Năvodari și va fi prezentat de Liliana Cazan.

Pe 27 iulie, elevii Clubului Copiilor Năvodari vor deschide programul cu momente de teatru și dans, urmate de solistele de muzică populară Ciornea Maria, Piștea Iulia și Georgiana Roșca. Manole Ioana Andreea și Boroslache Sophia Maria & Bianca Ștefania vor încânta publicul cu muzică ușoară. De asemenea, vor performa A.S Studio Ballet & Dance, Trupa Maladet, Denisa Lucan, Diana Damian, Balkan Florin, Danny Mazo, Johny Romano și Dorian Popa.

Duminică, 28 iulie ceremonia va fi deschisă cu premierea elevilor din unitățile de învățământ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare la nivel județean. Vor urma elevii Școlii de Muzică Ușoară Atelierul de Arte “Elis Ayla” și Ansamblul de Dansuri Tradiționale “Mândre Dobrogene”. Printre interpreții de muzică ușoară se numără Negrici Maria Claudia, iar Sky Kids Dance va prezenta momente de dans. Spectacolul va continua cu Mădălina Modruj, Ionica Morosanu, Mircea Cazan, Ionuț Galani, Diana Bișinicu și Direcția 5.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*