Proiectul Sunset Sea-mphony 2017 a intrat în ultima săptămână. Început la finalul lunii iulie, acesta se va derula până pe 27 august.
„Timpul a trecut destul de repede. Au fost multe întâmplări, multe zile frumoase”, a spus Georgiana Rusu, organizatorul evenimentului.
„Avem deja în spate trei săptămâni, adică mai bine de 20 de concerte. Se întâmplă lucruri frumoase la Sunset Sea-mphony și de aceea timpul se pare că trece reprede”, a completat Sebi Pătrunjei, coordonator activități Sunset Sea-mphony 2017.
Deși încă nu s-a terminat, constănțenii spun că vor o nouă ediție și chiar fac ceva în acest sens: strâng semnături.
„Oamenii ne spun, în timpul concertelor, la final, a doua zi, cât de mult le place și ce mult și-ar dori ca astfel de evenimente să se întâmple și anii viitori”, spune Georgiana Rusu.
Astfel, organizatorii s-au gândit să întocmească tabele pe care să le semneze cei care spun că le-a plăcut evenimentul și cei care vor să se repete.
„Am început de sâmbătă strângerea de semnături. Am rămas uluiți. Oamenii au stat la coadă să dea semnături pentru Sunset Sea-mphony”, a spus Sebi Pătrunjei.
În fiecare seară, circa 70-80 de persoane au semnat tabelele.
Strângerea de semnături va continua până în ultima zi a evenimentului, pe 27 august 2017.
Vă reamintim că puteți urmări concertele pe faleza Cazinoului din Constanța, între orele 20.00 și 21.00.
Publicul poate asista în mod gratuit la toate concertele.
„Am creat acest proiect pentru că noi suntem convinşi că oraşul Constanţa are nevoie de evenimente culturale de calitate. Îi asigurăm pe constănţeni şi pe turişti că pot urmări spectacole deosebite şi mulţumim pe această cale Primăriei Constanţa pentru încrederea în acest proiect şi pentru finanțarea acordată. Concertele la apus de soare, la malul mării, în aer liber, reprezintă un eveniment inedit atât pentru iubitorii muzicii clasice cât şi pentru cei care preferă genuri diferite, de exemplu pop-rock”, spune managerul proiectului, Georgiana Rusu.
Repertoriul concertelor este variat, accesibil pentru publicul larg şi cuprinde piese celebre de muzică simfonică precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească sau melodii celebre de pe coloana sonoră a filmelor. Pentru o cât mai mare diversitate muzicală, au fst stabilite mai multe repertorii distincte a câte 60 de minute, care vor fi prezentate fără ca programul să fie același.
Proiectul este organizat de Rusu I. Georgiana P.F.A. şi este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, cu suma de 334.800 lei. Partener oficial este Dobrogea TV.
Be the first to comment