Incendiu pe strada Narciselor din Medgidia. O femeie a ajuns la spital și șapte persoane s-au autoevacuat din calea flăcărilor

Pompierii intervin la un incendiu. FOTO ISU Constanța

Un incendiu de proporții a izbucnit, în primele ore ale zilei de 24 august, în Medgidia, pe strada Narciselor, O anexă, casa principală și acoperișul acesteia au fost afectate de flăcări. La fața locului au intervenit forțe importante din cadrul Detașamentului Medgidia cu un autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS) și un echipaj SMURD B2, alături de Punctele de lucru Ciocârlia și Valu.

Incendiul s-a manifestat violent la nivelul acoperișului casei, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată. În urma izbucnirii focului, șapte persoane au reușit să se autoevacueze, evitând astfel rănirea.

Printre cei evacuați se numără și o femeie în vârstă de 47 de ani, care a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2 prezent la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Pentru a preveni o explozie, pompierii au reușit să extragă o butelie din locuință. În acest moment, se lucrează intens pentru localizarea și stingerea incendiului, iar echipajul de la PTS Valu s-a retras pentru a asigura raionul din Detașamentul Medgidia. Intervenția este în plină desfășurare, iar autoritățile fac apel la cetățeni să evite zona pentru a permite echipajelor să acționeze eficient.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*