CTnews TV: George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța, deranjat că OMD Mamaia Nord s-a folosit de numele lor

George Măndilă, președintele OMD Mamaia - Constanța și Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
George Măndilă, președintele OMD Mamaia - Constanța și Adrian Boioglu, managerul CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

George Măndilă, președintele  OMD Mamaia-Constanța este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la rubrica CTnews TV și la CD TV. Măndilă a vorbit despre progresul sezonului estival 2024, dar și despre efectul deciziilor de a nu participa la Târgul de Turism al României. El a explicat de ce sumele respective nu ar fi fost bine cheltuite la București.

Măndilă a vorbit despre modul în care se promovează stațiunea Mamaia prin spectacole sau evenimente de tip infotrip/press-trip cu bloggeri și jurnaliști, dar și de planurile pentru extinderea sezonului estival.

Președintele OMD Mamaia-Constanța este deranjat de faptul că OMD Mamaia Nord se folosește de numele lor pentru a se promova și susține că pasul firesc este ca cealaltă entitate să fie dată în judecată de către operatorii economici din stațiunea Mamaia, iar zona de nord să revină la numele de OMD Năvodari.

George Măndilă a vorbit și despre ce îi lipsește stațiunii Mamaia: spațiu verde mai îngrijit, flori, iluminat public reparat și un nisip mai fin.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*