FOTO VIDEO Zilele Orașului Murfatlar – Festivalul Viei și Vinului 2024. Armonia muzicii de calitate concurează cu spectacolul de gust oferit de vinurile de top

Zilele orașului Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Weekend de senzație, la Murfatlar, unde pe 7 și pe 8 septembrie are loc cea de-a doua ediție a Festivalului Viei și Vinului, eveniment care coincide și cu Zilele Orașului. În prima seară, pe scenă au urcat trei artiste extrem de iubite de public, Elena Gheorghe, Nicole Cherry și Loredana. Fiecare dintre ele a reușit să anime atmosfera cu câte un recital tonic și efervescent, în ton cu tematica festivalului.

De altfel, primarul George Cojocaru a declarat pentru CTnews că își dorește ca Festivalul Viei și Vinului de la Murfatlar să devină un eveniment recurent și de notorietate pentru județul Constanța. În acest context, edilul a ținut să mulțumescă în mod deosebit noului acționariat al emblematicei crame Murfatlar pentru susținerea substanțială în organizarea unui eveniment de divertisment de calitate pentru public.

„Vreau să mulțumesc, ca și anul trecut, în principal noii societăți Murfatlar Vinul România SA, noilor acționari ai acestei societăți care, vă spun cu mâna pe inimă, iubesc aceste locuri, iubesc locuitorii orașului Murfatlar și fac investiții în orașul nostru și ne-au ajutat inclusiv la acest eveniment, ajutor fără de care nu puteam să organizăm acest spectacol. Vreau să mulțumesc și echipei mele de consilieri locali și echipei din Primărie care m-au sprijinit întotdeauna. Sunt oameni de nădejde care m-au sprijinit în toate proiectele mele”, a transmis George Cojocaru, primarul orașului Murfatlar.

Alături de locuitorii din Murfatlar, la Zilele Orașului, au onorat invitația primarului pentru a da un semnal puternic de unitate și deputații liberali Bogdan Huțucă, Marian Crușoveanu, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, precum și alți edili liberali proaspăt reconfirmați în funcții, în localități cheie ale județului Constanța, dar și nou alesul președinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi.

„Vreau să îi mulțumesc lui George Cojocaru pentru că m-a invitat și vreau să vă mulțumesc dumneavoastră, celor din Murfatlar, pentru că mi-ați dat încrederea să ajung acolo unde am ajuns. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor din județul Constanța și să vă promit că voi fi președintele tuturor oamenilor din acest județ. Familia mea se va extinde, nu va mai fi doar familia vălurenilor, ci va fi a județului Constanța.

Așadar, vă promit că vă voi reprezenta interesele, voi fi aproape de dumneavoastră, voi avea grijă să aveți un sistem sanitar bine pus la punct, să aveți drumuri județene și să fiți respectați așa cum se cuvine de toți care suntem în funcție, atât primari, președinți de CJ și așa mai departe. Noi suntem pentru dumneavoastră slujitori, oameni care să vă reprezentăm interesele, să fim aproape de dumneavoastră, să muncim pentru dumneavoastră, să vă ascultăm și să vă rezolvăm toate problemele”, a ținut să sublinieze, în fața sutelor de oameni care au participat la Zilele Orașului Murfatlar, președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi.

De altfel, la final de capitol ca primar la Valu lui Traian și proaspăt președinte al Consiliului Județean, Mitroi declară că între oameni se simte cel mai bine. Ca un veteran al administrației publice, liberalul spune că a dezvoltat o aplecare deosebită spre a asculta problemele oamenilor și a căuta soluții pentru ele. Florin Mitroi vede în noul statut cu care alegătorii din județul Constanța l-au creditat o vocație și nu un simplu loc de muncă. De aceea, el le promite constănțenilor că vor fi plăcut surprinși de transformarea care urmează pentru județ în următorii ani.

Pe lângă superbele artiste care au urcat pe scenă în prima seară și pe lângă invitații care urmează să facă senzație și în seara sărbătorii de Sfântă Mărie, vedeta întregului spectacol este, fără îndoială, vinul de Mutfatlar, care a fost etalat pe standuri și care a șiroit în pahare, ca licoarea cheie a distracției.

Fie că au optat pentru mici suculenți la grătar ori au cedat în fața unui desert copios, participanții la Zilele Orașului Murfatlar au găsit fiecare sortimentul de vin adecvat preparatului cel mai îndrăgit. În calitate de susținător principal al evenimentului, societatea Murfatlar Vinul România a scos în fața publicului tot ce are mai de valoare.

„Este un eveniment deosebit pentru comunitatea noastră, pentru Murfatlar, pentru localitate. Noi suntem partenerul principal al evenimentului, organizatorul fiind Primăria. Este un semn de recunoștință, dacă vreți, pentru tot ce ne oferă nouă comunitatea și locul acesta binecuvântat, îi spunem noi. Ce putem face noi este să aducem în fața publicului produsele noastre, pe care sperăm să le deguste, să le aprecieze și, bineînțeles, să fie clienții noștri fideli”, a declarat managerul general Murfatlar Vinul România SA, Cosmin Popescu.

Popescu a mai dorit să le atragă atenția iubitorilor de vinuri că la crama Murfatlar vor găsi mereu produse elaborate cu multă pasiune și pricepere de către oenologi. Printre vinurile de care reprezentanții cramei sunt cel mai mândri Cosmin Popescu a punctat nou lansata gamă Aerosoli, dar îi sfătuiește pe oameni să nu uite nici de brandul cu tradiție Lacrima lui Ovidiu, un vin licoros cum doar, în Dobrogea, la Murfatlar poate fi obținut, distins cu numeroase premii internaționale.

Duminică, pe 8 septembrie, pe scena Festivalului Viei și Vinului de la Murfatlar atmosfera va fi întreținută de Hari Gromoșteanu, care va fi și amfitrionul evenimentului, Bogdan de la Ploiești, trapperul Berechet și, pentru că spectacolul a fost conceput pentru a satisface toate gusturile, pe meleagurile dobrogene nicio petrecere nu este completă fără un recital de muzică și dansuri tradiționale grecești.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*