FOTO VIDEO Primarul Gheorghe Cojocaru și noul Consiliu Local al orașului Murfatlar au depus jurământul pentru mandatul 2024-2028: „Avem cel mai echilibrat consiliu de până acum. Ne așteaptă proiecte îndrăznețe”

Gheorghe Cojocaru, primarul din Murfatlar. FOTO Cristina Sîmbeteanu

La Murfatlar a avut loc sâmbătă, 26 octombrie, ceremonia de constituire a noului Consiliu Local al orașului și depunerea jurământului de învestitură de către primarul ales Gheorghe Cojocaru.

Noul executiv local al Orașului Murfatlar este compus din 17 membri, dintre care doar 15 au fost validați până la data aleasă pentru constituirea consiliului. În mandatul 2024-2028, predomină în Consiliul Local Murfatlar aleșii din partea Partidului Național Liber, formațiunea din care face parte și primarul Gheorghe Cojocaru.

„Vreau să vă felicit cu ocazia depunerii jurământului. Am mare încredere în acest consiliu local. Este un moment deosebit și mie mi se pare că acest consiliu local este cel mai echilibrat consiliu de după Revoluție. Văd niște băieți tineri, avem doamne, avem și îmbinarea cu cei mai experimentați. Eu cred că va fi un mandat plin de realizări, la fel ca și cel pe care doar ce l-am parcurs. Eu vă doresc succes și vă promit că n-o să oprim motoarele nici în acești patru ani și o să vă chem de foarte multe ori la ședințele de Consiliu Local”, le-a transmis primarul ales Gheorghe Cojocaru, noilor consilieri locali, înainte ca el însuși să își asume jurământul de învestitură pentru noul mandat.

De altfel, Cojocaru a declarat pentru CTnews că își dorește de la consilierii locali să sprijine inițiavele de dezvoltare a orașului venite din partea primarului și să își respecte jurământul făcut față de oamenii care i-au ales să le reprezinte interesele în forul executiv al localității.

Aflat la cel de-al doilea mandat în funcția de primar al orașului Murfatlar, liberalul Gheorghe Cojocaru declară că este motivat să ducă mai departe seria proiectelor pe care le-a inițiat sau le-a implementat deja și să atragă noi invesții pentru dezvoltare.

„Plecăm la drum cu încrederea că avem un Consiliu Local performant, echilibrat, care știe ce are de făcut și chiar avem foarte multă treabă în viitorul mandat. Noi, în fiecare an, aproape, am investit 10 milioane de euro, iar în acest mandat ne așteaptă proiecte îndrăznețe, cum ar fi reabilitarea blocurilor de locuințe, reabilitarea și consolidarea Liceului Teoretic, să operaționalizăm rețeaua de gaze naturale a orașului și multe, multe alte proiecte benefice pentru locuitorii orașului Murfatlar”, a declarat primarul Gheorghe Cojocaru, pentru CTnews.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*