FOTO VIDEO Primăria Aliman reabilitează și modernizează 6 kilometri de străzi  

Străzi din Aliman. FOTO Paul Alexe

Situată pe drumul dobrogean al vinului, înconjurată de mii de hectare de podgorii, comuna constănțeană Aliman este compusă din patru sate, Vlahii, Aliman, satul reședință de comună, Dunăreni și Floriile. Primarul comunei, liberalul George Nicola, proaspăt reales pentru cel de-al treilea mandat, dorește ca administrația locală pe care o conduce să-și respecte promisiunile făcute în campania electorală și vine cu vești bune pentru locuitorii din Aliman.

„Într-adevăr, campania electorală a trecut, la fel și alegerile, și doresc să le spun locuitorilor comunei Aliman că administrația locală se ține de cuvânt și de promisiunile pe care noi le-am făcut în această campanie electorală”, a punctat primarul George Nicola.

Într-un interviu oferit CTnews, George Nicola vorbește despre proiectul de asfaltare a străzilor din satul reședință, Aliman, menit să îmbunătățească semnificativ infrastructura locală, calitatea vieții în comunitate, dar și să îmbunătățeească imaginea comunei în ochii turiștilor care tranzitează zona, în vizitele făcute la podgoriile și cramele din zonă, dar și la atracțiile turistice și istorice din zonă.

„În cel mai scurt timp, va fi semnat contractul de executare a lucrărilor, cu firma care a câștigat licitația pentru modernizare străzi în comuna Aliman, respectiv un proiect în valoare de 7,7 milioane lei, cu finanțare de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, plus 2,4 milioane lei de la bugetul local, ceea ce reprezintă cofinanțarea noastră, mai exact bani ce provin din taxele și impozitele locale colectate”, a explicat primarul constănțean.

În cadrul acestui proiect, sunt cuprinse strada Panseluțelor, strada Panseluțelor I, strada Nufărului, strada Garoafelor (tronsoanele I și II), strada Crinilor, strada Viorelelor, strada Căpșunelor, strada Orhideelor, strada Salcamilor și strada Viilor.

„Este vorba despre o lungime totală de 6 kilometri de străzi, iar la începutul lunii august sper că vor începe lucrările de modernizare a acestor străzi, cu fundația aferentă, rigole de scurge, asfaltare, tot ceea ce este necesar”, a mai spus George Nicola.

Un proiect similar se află în fază avansată de implementare, urmând a fi semnat în următoarea perioadă contractul de începere a lucrărilor, pentru satul Dunăreni, în timp ce pentru satul Vlahii a fost depus proiectul pentru obținerea finanțării.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*