FOTO VIDEO Energia feminină a strălucit pe cea mai fierbinte plajă a Europei, la Neversea 2024, cu Inna, Nick Carter și Bebe Rexha în prim-plan, la debutul festivalului

Inna în concert la Festivalul Neversea. FOTO Paul Alexe

Plaja Neversea din Constanța este, zilele acestea, cea mai fierbinte din Europa. În prima zi a celei  de-a șasea ediții a unicului festival de muzică pe plajă de pe continent au urcat pe scena principală Inna, Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha și DJ Snake.

Pentru 2024, organizatorii festivalului și-au propus să imprime festivalului o notă mult mai pronunțată de energie feminină, iar acest fapt va aduce pe scenă o suită impresionantă de artiste atât din plan național, dar mai ales din plan internațional.

Cea care a deschis festivalul de anul acesta a fost Inna, unul dintre puținii artiști români care prin energie, talent și creativitate au reușit să cucerească scene internaționale, atât din Europa, America Latină și chiar Japonia. Împreună cu trupa Kris Kross Amsterdam, Inna este interpreta imnului Neversea de anul acesta: „Queen of My Castle”.

„I’m gonna show you I’m the queen of my castle

Piesele sale arhicunoscute au fost fredonate de public, iar pe măsură ce energia se intensifica Inna a îmbrăcat tricoul naționalei feminine de fotbal a României, inscripționat cu mesajul: Women’s Models = Neverseen Power, iar pe acordurile imnului Neversea 2024 trupa sa de dansatori a fost înlocuită cu jucătoarele din echipă. Prin acest parteneriat pe care organizatorii festivalului l-au încheiat cu naționala femină de fotbal, organizatorii Neversea își propun să concentreze lumina reflectoarelor atât pe sportul feminin, care aduce, anual, performanțe deosebite, precum și asupra capacităților extrordinare pe care le dețin femeile, indiferent de domeniul în care activează. Naționala feminină de fotbal a României aniversează, anul acesta 34 de ani de la înființare, iar organizatorii Neversea le-au oferit fetelor un trofeu inedit: șansa de a se face cunoscute în fața unui public nou și de a fi aclamate pe măsura eforturilor și performanțelor.

Bine ați venit la Neversea 2024, locul unde visele prind viață și muzica unește pe toată lumea!

Megastar încoronat în sufletele fanilor alături de trupa sa, Backstreet Boys, Nick Carter a urcat pentru prima dată pe o scenă din România, la Constanța, la Neversea, aducând un tsunami de bucurie tuturor generațiilor din public. Artistul și-a început recitalul cu piesa Larger than life, prima de pe albumul Millennium al trupei Backstreet Boys, o piesă omagială pentru fanii care le-au fost și le sunt alături necondiționat de fix 30 de ani.

Apariția sa la Neversea face parte din turneul solo intitulat Who I am, un eveniment mondial prin care mezinul trupei Backstreet Boys se dezvăluie fanilor cu sinele său artistic nemaivăzut. Timp de o oră, pe scena de la Constanța, Nick Carter a alternat piesele arhicunoscute ale trupei Backstreet Boys, pe care fanii le-au cântat în întregime odată cu el, cu melodii de-ale sale solo, dar și cover-uri ale unor evergreen-uri pe care vocea sa inconfundabilă le-a repus în valoare.

Cel mai emoționant moment al recitalului a fost cel în care artistul american a coborât de pe scenă pentru a lua contact cu publicul din prima linie, un gest care a crescut intensitatea bătăilor inimii celor care au crescut cu muzica lui și care i-a lăsat fără glas pe cei mai tineri, impresionați de magnitudinea renumelui său și de performanța ireproșabilă.

Chiar dacă a ajuns în România fără ceilalți patru colegi de trupă, Nick Carter a reconfirmat, dacă mai era nevoie, o promisiune pe care trupa Backstreet Boys le-a făcut-o fanilor, pe cel de-al doilea album, intitulat Backstreet’s Back și anume: „As long as there’ll be music, we’ll be coming back again” (trad. Atât timp cât va exista muzică, ne vom întoarce). Iar prin reprezentanția sa de la Constanța, Nick Carter a arătat că mesajul transmis prin muzica celor de la Backstreet Boys este nemuritor în fața oricărei generații.

Într-un interviu acordat organizatorilor festvalului, Nick Carter s-a declarat impresionat de staging-ul de la Constanța și a dezvăluit faptul că i-ar plăcea să revină în România.

„Este frumos, aici, în România. Vreau să mă întorc. Pentru mine a fost un pic ciudat, pentru că, în mintea mea nu am realizat că aici va fi mare și plajă. Am petrecut câteva clipe pe plajă și cred că este foarte nimerit faptul că festivalul se desfășoară pe plajă și chiar mă bucur să fiu la Neversea”, a spus artistul american.

„So won’t you ride with me, ride with me?  See where this thing goes”

De departe însă cel mai incendiar moment al primei seri de Neversea 2024 la malul Mării Negre a fost oferit de senzuala și voluptoasa artistă cu orgini balcanice Bebe Rexha. După ce s-a lăsat așteptată câteva minute bune, solista a venit în fața publicului afișând o atitudine impunătoare care a stârnit un val puternic de ovații din partea publicului.

În ton cu mesajul general al ediției Neversea din acest an, alături de superbele ei dansatoare, magnifica Bebe Rexha a făcut cadou publicului din România o coregrafie provocatoare menită de fapt să transmită un puternic mesaj legat de puterea senzualității feminine.

Pe tot parcursul recitalului, Bebe Rexha a interacționat cu fanii, care știau fiecare vers al pieselor sale și pentru care energia ei este un catalizator de forță și încredere. Pentru piesa Hey, Mama, pe care original o cântă împreună cu David Guetta, Nicki Minaj și Afrojack, Bebe Rexha a ales doi dansatori din public, pe care i-a urcat pe scenă și i-a pus să se dueleze în mișcări de coregrafie.

Fiecare secundă a orei în care artista de 34 de ani, pe numele său real Bleta Rexha, a petrecut-o pe scenă a avut menirea de a crește pulsul admiratorilor. Până spre miezul nopții, ritmurile melodiilor sale au antrenat pe toată lumea la dans, acesta fiind unul dintre ingredientele magiei fenomenului Neversea.

După momentul de intensitate acută oferit de Bebe Rexha, atmosfera toropitoare a rămas în „grija” lui DJ Snake, îmblânzitorul de beat-uri, ale cărui piese s-au sincronizat cu bătăile inimii unui public aprins, iar participanții la festival n-au fost singurii revigorați de atmosferă, după cum o declară însuși DJ-ul francez.

„Frumos, auzisem despre festivalul acesta, mulți DJ mi-au spus despre el, așa că nu am fost surprins. Publicul din România este foarte intens întotdeauna, dar în seara asta a fost foarte bine. Eram un pic obosit, dar când am urcat pe scenă și am simțit energia mi-am recăpătat tonusul”, a declarat, după show, DJ Snake, în exclusivitate pentru organizatori.

Așadar, ediția 2024 a Neversea festival a debutat cu dreptul, la Constanța, într-un decor magic și într-o atmosferă unică generată de plaja cu nisip fin, unde, la lăsarea serii, briza mării mângâie trupurile exaltate deja la maximum de ritmurile muzicii bune. Petrecerea continuă până luni dimineață și promite noi seri fierbinți cu Maluma, Don Diablo, Mahmut Orhan, Wilkinson, Deliric, YNY Sebi, Petre Ștefan, Alina Irimia, Ian, Delia, Puya, G-Eazy și multe, multe alte nume de rezonanță.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*