Problemele de alimentație publică se regăsesc și pe raza municipiului, nu numai pe litoral. Inspectorii OPC au amendat o carmangerie ce își desfășura activitatea în Piața Brick.
Un client al unei carmangerii a făcut o sesizare la OPC când a constatat, după ce a ajuns acasă, că produsele sunt în neregulă. Mai exact, carnea de mici avea un miros dubios, iar pe caserola cu piept de pui, data de expirarea era trecută cu pixul.
La punctul de lucru al SC Geor-Dani SRL s-a deplasat o echipă de control al OPC, inspectorii găsind mai multe nereguli.
„Operatorul economic nu respecta prevederile art 7b, liniuța 5 din OG 21/1992 în sensul că spațiile de depozitare a produselor din carne erau pline de rugină, pavimentul plin de grăsime și resturi de carne, fiind sancționat cu 5.000 lei. Totodata au fost găsite 4 kg de carne fără date de identificare și care nu respectau condițiile de depozitare – erau ținute în frigider, dar acesta nu era în priză“ a declarat Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța.
De asemenea s-a dispus oprirea temporară a prestărilor de servicii până la remedierea deficiențelor.
Be the first to comment