FOTO Lucrările de asfaltare din Mihail Kogălniceanu avansează: Străzile Stejarului și Aleea Stadion, aproape finalizate

Lucrări de asfaltare în Mihail Kogălniceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a anunțat demararea Etapei a III-a a lucrărilor de asfaltare a drumurilor comunale, în cadrul unui proiect amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din localitate. Această etapă include asfaltarea integrală a unor tronsoane de drum ce cuprind străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei, Brândușelor, Stejarului, Aleea Stadion, Stadion, străzile 1, A, B, C, și Prelungirea Decebal.

În cadrul acestei etape, unele străzi au avansat semnificativ. De exemplu, pe Strada Stejarului, lucrările au ajuns la un stadiu de 70%, fiind una dintre cele mai avansate din proiect. De asemenea, Aleea Stadion este asfaltată în proporție de 60%, iar pe Strada Nicolae Bălcescu, lucrările au atins deja 50%. Aceleași progrese notabile se înregistrează și pe Străzile Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei (tronsonul 2), Stadion și Prelungirea Decebal, fiecare fiind asfaltată tot în proporție de 50%. Aceste realizări reflectă un ritm susținut al lucrărilor și demonstrează angajamentul administrației locale de a finaliza modernizarea infrastructurii rutiere din localitate.

Lucrările din această etapă vor acoperi o suprafață de 5,325 km de drumuri, contribuind semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de trafic pentru locuitorii comunei. Investiția totală pentru această etapă este estimată la 8.141.853,44 lei, TVA inclus.

Anterior, în Etapele I și II, primăria a realizat lucrări de modernizare pe alte tronsoane din localitate, îmbunătățind considerabil rețeaua rutieră comunală.

Această inițiativă face parte dintr-un efort continuu al administrației locale de a asigura o infrastructură modernă, care să răspundă nevoilor comunității și să contribuie la dezvoltarea durabilă a zonei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*