FOTO Construcția blocului ANL din Poarta Albă avansează rapid. Când ar putea fi gata imobilul de locuințe pentru tineri

Construcția blocului ANL din Poarta Albă avansează rapid. FOTO Primăria Poarta Albă

Blocul ANL din cartierul Via din Poarta Albă prinde, pe zi ce trece, mai mult contur. Primăria anunță că lucrările se desfășoară într-un ritm foarte bun, ceea ce indică faptul că imobilul va fi gata la data stabilită în proiect, adică undeva în vara anului 2025.

„Prin acest proiect de construție a unui bloc ANL, noi ne propunem să rezolvăm măcar o parte din numărul mare de cereri de locuințe care vin din partea tinerilor. Constructorul care a câștigat licitația a dat dovadă de seriozitate, iar lucrările decurg foarte bine. După ce vom face recepția acestui prim bloc de locuințe sociale, vrem, bineînțeles, să accesăm și alte proiecte similare”, a declarat primarul Vasile Delicoti.

Imobilul situat pe strada Palatului, nr.5, a fost ridicat pe un teren de 2.416 metri pătrați. Terenul a fost predat către constructor la mijlocul lunii februarie, iar șantierul a început efectiv în luna martie.

Suprafața blocului este de circa 400 de metri pătrați, cu o parcare de 257 de metri pătrați, 850 de metri pătrați de spațiu verde, 270 de metri pătrați de alei pietonale și trotuare și 442 de metri pătrați carosabil.  Blocul ANL a fost proiectat în regim P+3E+M, având un număr de 20 de unități locative, însemnând 10 apartamente cu două camere și 10 apartamente cu trei camere.

Finanțat prin Agenția Națională de Locuințe, valoarea proiectului se ridică la circa 9 milioane de lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 16 luni, contractul având o valabilitate maximă de 54 de luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*