Florin Mitroi, președintele ales al Consiliului Județean Constanța: “Voi avea grijă să asigur infrastructura de care au nevoie elevii pentru o dezvoltare propice”

Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Florin Mitroi, președintele ales al Consiliului Județean Constanța, a transmis un mesaj cu prilejul începerii noului an școlar. Acesta a subliniat importanța educației și rolul esențial pe care îl au școlile și grădinițele în formarea viitorului generațiilor tinere.

Mitroi a mulțumit cadrelor didactice și personalului auxiliar pentru munca și devotamentul lor, încurajându-i să continue să „șlefuiască tot mai fin diamantele pe care le primesc în grijă.”

„Copiii sunt viitorul nostru, al tuturor. Iar școlile și grădinițele sunt singurele care pot garanta că viitorul sună bine. Mulțumesc pentru răbdare și înțelepciune tuturor dascălilor și personalului auxiliar și îi încurajez să șlefuiască tot mai fin diamantele pe care le primesc în grijă. Elevilor și părinților din tot județul le doresc zile ușoare și multe premii I”, a declarat Florin Mitroi, președintele ales al Consiliului Județean Constanța, pentru CTnews. 

În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean, a promis că va prioritiza dezvoltarea infrastructurii educaționale, astfel încât elevii să beneficieze de condiții optime pentru o educație de calitate: „Voi avea grijă să asigur infrastructura de care au nevoie pentru o dezvoltare propice.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*