Echipele Polaris M Holding, ale Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, mătură și spală străzile, trotuarele, piețele, zonele de promenadă, locurile de joacă atât din Constanța, cât și din stațiunea Mamaia.
Totodată, se curăță și piesele de mobilier urban – bănci, pavilioane, coșuri de gunoi sau scrumiere stradale.
Reprezentanții Primăriei Constanța spun însă că, de cele mai multe ori, munca echipelor de curățenie este în zadar pentru că nesimțirea unora depășește orice limită, comportându-se ca și când nu și-ar dori ca în Constanța să existe ceva frumos, decent și demn de un oraș turistic.
„În loc să aruncăm resturile în locurile special amenajate, preferăm să facem acest lucru oriunde altundeva: pe străzi, în parcuri, în apa lacului sau a mării sau la locurile de joacă, distrugem piesele de mobilier urban și mâzgălim fără milă fațadele blocurilor. Putem avea un oraș curat, verde și sănătos doar printr-un efort comun. Păstrați curățenia!”, au transmis sursele citate.
In loc să se plângă, Primăria să instaleze camere video de supraveghere și să dea amenzi de peste 1000 de lei și lumea nu va mai arunca pe jos.
E mai ușor sa te plângi….
Tot pe langa balansoare si leagane rupte se face curat. Desi sunt un pericol pentru copii, nu se vad de catre cine trebuie sa fie inlocuite.