Dumitru Jeanu a câștigat alegerile pentru Primăria Costinești. El a avut 12 voturi în plus față de Gheorghe Mechenici, candidatul PNL

Primăria comunei Costinești. FOTO Ctnews.ro

Dumitru Jeanu rămâne primar în Costinești după ce a câștigat alegerile organizate în data de 7 iulie. Candidatul PSD a avut 12 voturi în plus față de Gheorghe Mechenici, candidatul PNL.

Dumitru Jeanu a obținut 1020 de voturi, Gheorghe Mechenici – 1008 voturi, iar candidatul AUR, Călin Mugurel Radu – 86 de voturi.

La scrutinul din 7 iulie s-au prezentat 2126 de alegători din cei 2931 înscriși în liste. Prezența a fost de 72,53%. Au fost 2114 voturi valabil exprimate, iar 12 voturi au fost nule.

La Costinești au votat 1090 de femei și 1035 de bărbați. De asemenea, cei mai mulți alegători – peste 850 au fost din categoria de vârstă 45 – 64.

Alegerile din 9 iunie pentru Primăria Costinești au fost anulate din cauza mai multor nereguli.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*