Unul dintre cele mai afectate sectoare în perioada de pandemie este HORECA. La fiecare decizie prin care autoritățile au impus restricții, pentru a stopa creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus, în capul listei locațiilor ce au fost închise s-au aflat cluburile, restaurantele, barurile și pub-urile, afaceri ce au fost nevoite să-și înceteze temporar activitatea sau, în cel mai bun caz, să funcționeze la capacitate mult redusă.
Evident, reprezentanții acestui sector al industriei ospitalității au încercat să găsească soluții pentru a-și păstra afacerile pe linia de plutire, însă acest lucru a devenit din ce în ce mai greu de realizat, în condițiile în care mult așteptatele ajutoare din partea statului au întârziat să apară sau, când au apărut, s-a dovedit că sunt foarte greu de accesat.
Despre toate problemele acestui sector de activitate, jurnalistul Paul Alexe a discutat, în studioul CTnews TV, cu reprezentanta Asociației Patronale RESTO Constanța, Corina Martin.
Be the first to comment