Cea de-a XI-a ediție a Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel” de la Medgdia a ajuns la final

Festivalul Național de Teatru „Tanța și Costel”. FOTO Primăria Medgidia

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru „Tanța și Costel” a avut loc în perioada 27-29 septembrie 2024, în municipiul Medgidia.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia prin Casa de Cultură „I. N. Roman” în colaborare cu Garnizoana Medgidia, prin Cercul Militar.

„Iubitorii de artă teatrală au avut parte de trei zile pline de cultură exprimată prin spectacolele puse în scenă de cele 11 trupe din Alba Iulia, Brașov, Buzău, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Roman. În cadrul acestui maraton teatral, publicul a vizionat piese de teatru adaptate după cunoscute opere literare dar și spectacole cu scenarii inedite. Actorii s-au bucurat de aprecierea publicului, exprimată prin ropote de aplauze și au promis că vor reveni cu drag și ediția viitoare” – Primăria Medgidia.

Festivalul de teatru de la Medgidia s-a încheiat cu decernarea de diplome și trofee pentru fiecare trupă în parte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*