Apel la responsabilitate: Primăria Năvodari îndeamnă cetățenii să protejeze bunurile publice

Bunuri publice, distruse la Năvodari. FOTO Primăria Năvodari
Bunuri publice, distruse la Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Năvodari face un apel către cetățeni, în special către părinți și tineri, pentru a proteja locurile de joacă, spațiile verzi și mobilierul urban. În ultimele luni, administrația locală a fost nevoită să înlocuiască zeci de leagăne și tobogane distruse, să repare bănci și foișoare vandalizate și să înlocuiască peste 100 de aspersoare într-o singură săptămână.

Primăria subliniază importanța investițiilor constante pentru menținerea orașului curat și funcțional, dar și rolul esențial al spiritului civic. Cetățenii, în special copiii și adolescenții, sunt îndemnați să respecte și să protejeze bunurile publice pentru a evita măsurile legale ce ar putea fi luate în cazul vandalismului.

Primăria Năvodari îndeamnă părinții să discute cu copiii lor despre importanța respectării bunurilor publice. De asemenea, cetățenii sunt rugați să raporteze orice acte de vandalism Poliției Locale la numărul de telefon 0241 760 307.

„Cu toții ne dorim să avem în orașul Năvodari locuri de joacă frumoase și sigure, spații verzi îngrijite și mobilier urban funcțional. Pentru asta, este nevoie atât de investiții constante din partea Primăriei, dar și de spirit civic și grijă din partea cetățenilor, mai ales a tinerilor adolescenți sau copii. Doar în ultimele luni, Primăria a fost nevoită să înlocuiască zeci de leagăne rupte și tobogane distruse, să repare bănci de odihnă și foișoare vandalizate.

De asemenea, într-o singură săptămână am fost nevoiți să înlocuim peste 100 de aspersoare distruse. În acest sens facem apel către părinți să readucă în atenția propriilor copii obligația de a respecta și proteja bunurile publice, pentru a evita ulterior eventualele măsuri legale ce ar putea fi dispuse ca urmare a vandalizării și distrugerii spațiilor publice.

Totodată, rugăm cetățenii care sesizează astfel de fapte antisociale să anunțe de îndată Poliția Locală la telefon 0241 760 307”, a transmis Primăria Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*