Adolescent din Constanța, prins de jandarmi cu substanțe interzise

Droguri găsite de jandarmi. FOTO IJJ Constanța

Un adolescent din Constanța a fost prins de jandarmi cu substanțe interzise, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit IJJ Constanța, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare de rutină pe aleea care duce spre plaja Modern, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în parcarea de lângă plajă, patru tineri aflați într-un autovehicul.

„Ora târzie și faptul că cei patru păreau minori i-au determinat pe jandarmi să-i legitimeze și apoi să-i controleze corporal. S-a constatat cu această ocazie că cei patru tineri au vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

În urma controlului corporal, asupra unuia dintre minori, cu vârsta de 17 ani, jandarmii au găsit două pliculețe din plastic, unul conținând o substanță cristalină de culoare albă și celălalt o substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Cei patru au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde au fost întocmite acte de constatare a unei posibile infracțiuni de deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile legale în vigoare” – IJJ Constanța.

Substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*