Accident rutier grav în Constanța. Cinci victime, în urma unui impact violent între două mașini, la intersecția Soveja cu Primăverii

Accident cu cinci victime la intersecția străzilor Soveja și Primăverii din Constanța. FOTO SAJ Constanța
Accident cu cinci victime la intersecția străzilor Soveja și Primăverii din Constanța. FOTO SAJ Constanța

Un teribil eveniment rutier a avut loc în noaptea de 2 spre 3 august, la intersecția Soveja cu Primăverii. Potrivit Dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța, la locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de ambulanță Saj B2.

Accidentul a implicat un BMW X3 și un Mercedes SL 500. Martorii oculari au declarat că șoferul BMW-ului, care circula cu viteză excesivă și nu a oprit la semnalul poliției, a încercat să facă stânga în sensul giratoriu de la intersecția Soveja cu Primăverii, dar a pierdut controlul și a lovit frontal Mercedes-ul care circula regulamentar din sens opus.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe care au acordat îngrijiri medicale celor cinci victime. Conform Dr. Tatarici, toate cele cinci victime erau conștiente la momentul intervenției. Trei dintre victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar două au avut fracturi la membrele inferioare și superioare. Toate cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Imaginile de la fața locului arată vehiculele avariate grav, cu resturi împrăștiate pe carosabil și echipajele de urgență intervenind pentru a gestiona situația. Poliția rutieră investighează circumstanțele exacte ale accidentului și continuă ancheta pentru a determina responsabilitățile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*