FOTO VIDEO Cofetăria Trandafirul aduce gustul tradiției dulci pe mesele constănțenilor, în prag de sărbători

Prăjituri de la Cofetăria Trandafirul. FOTO Cristina Sîmbeteanu

Într-un oraș care își păstrează istoria prin locuri dragi și oameni dedicați, Cofetăria Trandafirul strălucește ca un simbol al tradiției și al rafinamentului în materie de deserturi. Cu o poveste care alunecă în timp pe mai bine de 40 de ani, această cofetărie emblematică din Constanța continuă să își încânte clienții cu deserturi pregătite după rețete clasice și cu ingrediente naturale, atent selecționate.

„Suntem cam cea mai veche cofetărie din oraș, clienții ne caută pentru produsele noastre tradiționale și naturale. Avem produse cât se poate de naturale”,  afirmă cofetarul Cristian Carabuz, sufletul din spatele vitrinei pline de delicii.

Deserturi clasice, pe gustul tuturor

Printre vedetele sezonului rămân deserturile clasice, care evocă amintiri din copilărie. Amandina, Boema, Savarina sau Eclerul cu fondant sunt doar câteva dintre prăjiturile preferate de constănțeni.

„Amandina, cu blat de cacao, aparel și fondant, este un produs emblematic. La fel și Boema, cu blat de amandină, cremă de aparel și frișcă, iar savarinele noastre sunt considerate unele dintre cele mai bune din oraș”, precizează Cristian Carabuz.

În prag de sărbători, Cofetăria Trandafirul își surprinde clienții cu o gamă diversificată de produse, perfecte pentru masa festivă. Torturile sunt adevărate opere de artă, iar variantele sunt atât de variate încât satisfac orice preferință. De la tortul Trois Chocolat la cel cu ganaj de ciocolată albă, nucă și fructe de pădure sau torturile răcoritoare cu fructe, fiecare desert este pregătit cu atenție la detalii și pasiune.

Surprize dulci pentru întreaga familie

Cozonacii, checurile, platourile cu miniprăjituri și minifursecuri sunt esențiale pentru o masă bogată și plină de savoare, de Crăciun, de Anul Nou sau în oricare zi cu însemnătate deosebită. În vitrina cofetăriei Trandafirul, bomboanele fondante, cornulețele cu gem și fursecurile cu nucă și mere sunt doar câteva dintre dulciurile care fac să renască gusturile de altădată.

Pentru cei care țin post, Cofetăria Trandafirul a pregătit o selecție generoasă de produse de patiserie și dulciuri de post, astfel încât fiecare client să găsească ceva pe placul său.

Comenzi rapide și accesibile

Pentru ca pregătirile de sărbători să fie mai ușoare, comenzile pentru torturi, cozonaci sau platouri cu prăjituri pot fi realizate simplu, fie la telefon 0735299699 sau 0241661600, fie prin aplicațiile de food delivery. Iar cine are drum în zonă, poate vizita Cofetăria Trandafirul pe strada Suceava, nr. 2, în Piața Brotăcei, unde clienții vechi și noi sunt întâmpinați de aceeași atmosferă caldă și de personalul prietenos, gata să ofere cele mai dulci sugestii.

De sărbători, orice constănțean poate oferi familiei și prietenilor ocazia de a savura gustul tradiției, deoarece Cofetăria Trandafirul își așteaptă clienții cu vitrinele pline de magie, dar și cu prețuri accesibile oricărui buzunar!

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*