Anchetă după ce un bărbat a fost găsit înjunghiat într-un mall din Constanța

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost găsit înjunghiat într-un mall din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 13.07, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar afla în toaleta unui complex comercial, din municipiul Constanța, și ar prezenta o plagă la nivelul gâtului.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care și-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înțepător, pe fondul unor probleme personale.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*