Cântărețul american Wiz Khalifa a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT. El a fumat o țigară cu canabis la Beach Please

Instanță. FOTO Pixabay.com

Cântărețul american Wiz Khalifa a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT după ce a fumat o țigară cu canabis la Festivalul Beach Please de la Costinești.

Potrivit DIICOT, prin rechizitoriul din data de 15 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate,  a unui inculpat în vârstă de 37 de ani, cetățean SUA, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

„Din materialul probator administrat a rezultat că la data 13.07.2024, în jurul orei 23:55,  în timp ce se afla în incinta spațiului de desfășurare a festivalului de muzică din Costinești a deţinut, în vederea consumului propriu, fără drept, cantitatea de 18,53 grame canabis și o țigaretă care conținea canabis” – DIICOT.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*