FOTO Mai multe străzi asfaltate pentru locuitorii din Mihail Kogălniceanu. Etapa a III-a de modernizare a drumurilor este aproape finalizată

Asfaltare în Mihail Kogălceanu. FOTO Primăria Mihail Kogălniceanu

Primăria comunei Mihai Kogălniceanu anunță intrarea în linie dreaptă a lucrărilor din cadrul etapei a III-a de asfaltare a unui număr important de drumuri din localitate. Zilele acestea, muncitorii firmei care a câștigat licitația în primăvară, toarnă asfaltul ultimele trei tronsoane din proiect: strada B, strada C și strada Prelungirea Decebal.

Această a III-a etapă a proiectului de asfaltare din comuna Mihail Kogăniceanu a vizat pentru modernizare străzile: Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți, Daciei, Victoriei, Aleea Stadion, Brândușelor, Stejarului, strada 1, strada A, strada B, strada C și Prelungirea Decebal.

Contractul cu valoarea inițială de  6.977.660,56 de lei (fără TVA), a fost atribuit, prin licitație, în luna aprilie, unei firme specializate în construcția drumurilor, cu sediul în județul Ialomița. Fondurile pentru ducerea la bun sfârșit a lucrării au fost obținute de Primăria Mihail Kogălniceanu prin Planul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Îmbunătățirea calității infrastructurii de drumuri a fost o prioritate deosebită pe agenda mea de primar și mă bucur că putem veni acum cu vești bune  pentru locuitorii noștri. Este firesc să avem străzi moderne, asfaltate, sigure și ușor accesibile pentru pietoni și autovehicule. Cu siguranță investițiile pe care le-am făcut în infrastructura rutieră vor favoriza și dezvoltarea economică a comunei”, este de părere primarul Ancuța Belu.

De altfel, etapa cu numărul III vine să completeze un proiect mult mai amplu al administrației publice locale de asfaltare a mai multor zone din comună, început încă din 2023. Primele două etape au fost finalizate, iar costul integral al celor trei etape, împărțite în trei proiecte, a fost de aproape 11 milioane de lei, finanțare asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*