AUR Constanța a depus listele pentru alegerile parlamentare. Mohammad Murad deschide lista de la Camera Deputaților

Mohammad Murad. FOTO AUR

AUR Constanța a depus listele pentru alegerile parlamentare. Lista la Camera Deputaților este deschisă de Mohammad Murad, fost candidat al AUR la președinția Consiliului Județean Constanța. Pe lista pentru Senat se află și Ovidiu Cupșa, fost candidat al AUR la Primăria Constanța.

Președintele AUR, George Simion, a fost prezent în 10 octombrie, la depunerea candidaturilor AUR Constanța pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Județean Constanța.

„Venim cu oameni din interiorul AUR, oameni valoroși. Nu am făcut rabat, am primit foarte multe propuneri, care de care mai indecente. Nu ne interesează coalițiile, combinațiile, șmecheriile, ne interesează românii, suntem alături de români”, a spus George Simion.

Liderul AUR a afirmat că AUR va duce profesioniști în Parlamentul României.

„Ducem în sfârșit profesioniști cum e domnul Murad, în zona turismului și a antreprenoriatului în Parlamentul României. Antreprenorii vor fi reprezentați, corpurile profesionale vor fi reprezentate de această dată am mare încredere că reușim să scoatem România din zoria asta a haosului în care a fost băgată timp de 34 de ani, că după deconstrucție începem reconstrucția”, a mai spus George Simion.

Listele depuse de AUR Constanța la Biroul Electoral Constanța sunt următoarele:

Camera Deputaților

  1. Murad Mohammad
  2. ⁠Păunescu Silviu-Titus
  3. ⁠Hristu Cosmin
  4. ⁠Bozdoacă Aura
  5. ⁠Luchian Alin-Mihai
  6. ⁠Morar Andra-Diana
  7. ⁠Dimu Ștefan-Ciprian
  8. ⁠Toader George-Alin
  9. ⁠Moroianu Nicolae
  10. ⁠Murariu Stelică
  11. ⁠Chituc Constantin
  12. ⁠Cheizis Liliana
  13. ⁠Dogaru Alexandru
  14. ⁠Cercel Laurențiu

Senat

  1. Vlahu Nicolae
  2. ⁠Cupșa Ovidiu-Sorin
  3. ⁠Apostol Cătălin-Marian
  4. ⁠Ioan Stela
  5. ⁠Istrate Iulian-Sorin
  6. ⁠Mateescu Sorin-Cristian
  7. ⁠Girel Doina

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*