Poliția avertizează că se circulă cu dificultate pe DN 22, în Lumina și pe DN 2A, la intersecția cu DJ 222

IPJ Constanța avertizează că se circulă cu dificultate pe DN 22, în Lumina și pe DN 2A, la intersecția cu DJ 222, din cauza ploii de pe carosabil.

„La această oră, din cauza condițiilor meteo, respectiv acumulări de cantități importante de apă, se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri naționale: D.N. 22 ( în zona comunei Lumina) și D.N. 2A, la intersecția cu D.J. 222 (în comuna Mihail Kogălniceanu). Polițiștii rutieri sunt în teren și monitorizează  permanent situația drumurilor din județul Constanța” – IPJ Constanța.

Polițiștii fac mai multe recomandări conducătorilor auto:

  • Nu porniți la drum decât dacă este absolut necesar și evitați zonele cu risc de inundații!
  • Verificați starea tehnică a vehiculului înainte de a pleca la drum, sistemele de climatizare și iluminare și ștergătoarele!
  • Informați-vă cu privire la traseul pe care doriți să-l parcurgeți și consultați Centrul Infotrafic al Poliției Române!
  • Nu traversați cursurile de apă cu risc de inundație!
  • În cazul vântului puternic, evitați trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare!
  • În cazul în care sunteți în pericol, apelați numărul de urgență 112!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*