PSD Constanța merge la București cu lista pentru Parlamentare, pentru aprobare. Făgădău nu e dorit de organizația locală

Felix Stroe și Decebal Făgădău. FOTO Paul Alexe / CTnews.ro
Felix Stroe și Decebal Făgădău. FOTO Paul Alexe / CTnews.ro

Felix Stroe s-a întâlnit vineri, 27 septembrie, cu reprezentanții PSD Constanța. Președintele organizației județene le-a cerut membrilor să voteze dacă îl doresc pe Decebal Făgădău drept candidat cap de listă la alegerile parlamentare.

Surse din cadrul PSD Constanța au declarat, pentru jurnaliștii CTnews, că liderii organizației au votat în unanimitate o rezoluție prin care au decis că nu îl doresc pe fostul primar pe o poziție eligibilă. Stroe a mers până la a-și anunța demisia în alb dacă Făgădău va figura pe primele poziții pe liste, impus de conducerea de la București.

La întâlnirea de la București, organizația Constanța este reprezentată de Felix Stroe, Ion Dumitrache, Daniel Georgescu și Ștefan Mihu. Ședința este programată pentru ora 12:00, pe 28 septembrie.

La Camera Deputaților, cap de listă este Daniel Georgescu (primarul din Limanu), urmat de Eduard Martin (om de afaceri), Cristina Dumitrache (deputat) și Horia Țuțuianu (deputat).

La Senat, pe pozițiile eligibile se află Felix Stroe, urmat de Liviu Brăiloiu, Cătălin Grasa (fost manager al Spitalului Județean de Urgență și candidatul PSD la Consiliul Județean) și Genc Mevlit (om de afaceri).

PSD Constanța are șanse să obțină un senator și doi deputați. Prin redistribuire, organizația poate ajunge la un maximum de doi senatori și patru deputați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*