Florian Andrei este noul director al Drumuri Județene Constanța

Drum județean FOTO: Drumuri Județene Constanța

Florian Andrei este noul director al Drumuri Județene Constanța.

Decizia a fost luată astăzi în cadrul Consiliului de Administrație al societății. În aceeași ședință a fost numit și directorul financiar provizoriu.

”Directorul general a primit astăzi vot favorabil unanim din partea Consiliului de Administrație. A fost de asemenea numit directorul financiar provizoriu. Echipa este completă și total competentă”, a declarat pentru CTnews, Ionela Costache, purtător de cuvânt Drumuri Județene Constanța.,

Numirea lui Florian Andrei a fost adoptată cu unanimitate de voturi pentru, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie semnat contractul de mandat ce îi oferă puteri depline.

Tot pe ordinea de zi de astăzi s-a regăsit numirea Directorului Economico-Financiar, acest post fiind preluat de Monica-Mirela Petcu. Aceasta a mai deținut și în trecut aceeași funcție, desfășurându-și activitatea în cadrul societății din anul 2006.

Tot în cadrul ședinței au mai fost aprobate Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului de Administrație și Codul de Etică aferent acestuia, urmând ca în ședințele viitoare să se aprobe noul statul al Societății. De asemenea, s-au purtat discuții preliminare pentru contractarea unor servicii externe de audit care să verifice activitatea Societății de până la numirea noului Consiliul de Administrație și s-au solicitat documente justificative pentru debitele neîncasate în valoare aproximativă de 9 milioane lei, în vederea demarării urgente a procedurii de recuperare creanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*