Avarie RAJA pe o magistrală de alimentare cu apă. Sunt afectați consumatorii din Lumina, Corbu și Năvodari

apa, raja, oprita, avarie
Apa va fi oprită. FOTO Pixabay.com

O avarie RAJA s-a înregistrat pe o magistrală de alimentare cu apă și sunt afectați consumatorii din Lumina, Corbu și Năvodari.

Astăzi – 06 septembrie 2024, s-a înregistrat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, în zona variantei localității Ovidiu din județul Constanța.

Pentru remedierea acesteia, în intervalul orar 13.00 – 24.00, se sistează furnizarea apei potabile în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari (incusiv în zonele Peninsulă și Industrială), precum și parțial în orașul Ovidiu – abonații din zona industrială și cei de pe variantă.

„Având în vedere lungimea și diametrul conductei precum și numărul mare de consumatori deserviți, reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în funcție de topografia rețelei și de consumurile înregistrate” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*