Vino să sărbătorești la Zilele Murfatlarului. Primăria te invită la un festival al vinului și al muzicii!

Primăria Murfatlar. FOTO Paul Alexe

Primăria Orașului Murfatlar invită locuitorii și turiștii să participe la un eveniment deosebit dedicat tradițiilor viticole ale regiunii: „Zilele Murfatlarului – Festivalul viei și vinului”, ce va avea loc în perioada 7-8 septembrie 2024. Acest festival, devenit o tradiție locală, va transforma Cartierul de Vest (La Deversor) într-un centru al culturii, muzicii și, bineînțeles, al vinului.

Programul artistic al evenimentului este unul variat și va aduce pe scenă nume mari ale muzicii românești. Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17:00, Diana Munteanu va deschide festivitățile, pregătind terenul pentru recitaluri electrizante susținute de Nicole Cherry, Loredana Groza, Elena Gheorghe și Balkan Show. Aceste nume de referință în peisajul muzical românesc vor asigura o seară de neuitat pentru toți cei prezenți.

Duminică, 8 septembrie, de la aceeași oră, evenimentul va continua sub prezentarea carismaticului Hari Gromosteanu, care va introduce publicul în atmosfera serii cu un moment artistic grecesc. Urmează apoi recitaluri de excepție oferite de Berechet, Bogdan de la Ploiești și chiar Hari Gromosteanu, asigurând un final spectaculos al acestui festival.

Pe lângă spectacolele artistice, evenimentul pune un accent deosebit pe promovarea vinurilor locale, oferind participanților posibilitatea de a degusta și achiziționa vinuri de calitate direct de la producătorii din Podgoria Murfatlar. Este o oportunitate unică de a explora bogățiile viticole ale regiunii, într-o atmosferă de sărbătoare autentică.

Primarul orașului Murfatlar a subliniat, pentru cititorii CTnews, importanța acestui eveniment pentru comunitate.

„Zilele Murfatlarului sunt mai mult decât un festival – reprezintă o celebrare a tradiției și a muncii noastre de generații. Invităm pe toți cei care iubesc muzica, dansul și vinul de calitate să ni se alăture în aceste zile de sărbătoare. Este momentul să ne bucurăm împreună de ceea ce are mai bun de oferit Murfatlarul”, a declarat Gheorghe Cojocaru. 

Prin acest eveniment, Murfatlarul își consolidează poziția de inima viticolă a regiunii Constanța, oferind publicului o experiență memorabilă, unde tradiția se întâlnește cu modernitatea într-o armonie perfectă. Festivalul promite să fie unul dintre cele mai importante evenimente ale toamnei, aducând împreună comunitatea locală și vizitatori din întreaga țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*