5 reguli de aur pentru a avea succes mai des la pariuri sportive

Pariuri sportive

Pentru a avea succes la pariuri sportive, nu este suficient doar să fii inspirat atunci când alegi evenimentele pe care pariezi. Gestionarea emoțiilor, managementul bugetului și alte detalii pot face diferența pe termen lung. În acest articol, ți-am pregătit 5 reguli de aur pe care merită să le respecți.

  1. Stabilește-ți un buget și nu paria mai mult decât îți poți permite să pierzi

Gândul de la care trebuie să pornești este că niciodată nu trebuie să pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi. Pariurile sportive sunt o activitate recreațională și nu trebuie să te gândești neapărat la bani. Dacă îți pui în minte că te vei îmbogăți din pariuri sportive, pornești deja cu stângul. Privește eventualele câștiguri strict ca pe un bonus. Specialiștii recomandă ca cel mult 10-15% din veniturile lunare să fie alocate pentru această activitate.

  1. Dacă ești un jucător constant, stabilește-ți obiective

Cei care joacă la pariuri sportive sunt împărțiți în două categorii. În primul rând, sunt jucătorii constanți, care pariază în mod obișnuit. Apoi, mai sunt jucătorii ocazionali, care pariază doar pentru a face meciurile mai interesante. De exemplu, se joacă finala Champions League, iar ei pariază pe câștigătoare doar pentru farmecul jocului. În schimb, dacă faci parte din categoria jucătorilor constanți, este important să îți stabilești obiective. Atenție, acestea nu trebuie să fie exprimate în bani, ci în unități. Raportarea la unități te va ajuta să alungi presiunea financiară și să nu te gândești atât de mult la bani.

  1. Informează-te

Domeniul pariurilor sportive este atât de vast și ai la dispoziție multe surse de informare. În primul rând, este recomandat să citești site-urile de știri și analize pentru a avea informații solide despre evenimentele pe care dorești să pariezi. Însă, dincolo de aspectele care țin de evenimentele în sine, este important să te informezi și în privința altor aspecte. Există portaluri de specialitate de unde poți afla o mulțime de informații utile, cum ar fi care sunt cele mai bune pariuri app, ghiduri pentru a-ți crește șansele, promoții atractive și așa mai departe. Nu ezita să le citești, pentru că vei avea doar de câștigat.

  1. Este indicat să ai cont la mai multe agenții

Dacă ai verificat oferta operatorilor de pariuri sportive din țara noastră, vei observa o diferență semnificativă de cote la numeroase evenimente. Diferența poate fi considerabilă. De exemplu, dacă vrei să pariezi pe victoria FCSB într-un meci, iar la un operator cota este 2.40 și la altul 2.10, este indicat să pariezi, în mod firesc, la primul. Gândește-te că diferența de profit, în cazul în care pariul ar fi câștigător, ar fi de 30 de unități. La finalul lunii, când tragi linie, se poate aduna o sumă considerabilă doar din diferențele de cote dintre agenții. Așadar, recomandarea este să ai cont la cât mai mulți operatori.

  1. Nu paria pentru a recupera pierderile

Aceasta este cu adevărat o regulă de aur pe care ar fi bine să o înțelegi. Pariază întotdeauna echilibrat. Da, uneori pierderea unui pariu poate fi frustrantă. Poate că o echipă a încasat un gol în ultimele minute. Vei simți că este nedrept, că ai făcut o analiză foarte bună și că a intervenit ghinionul. Dar parierea pentru a recupera pierderile, mai ales când ești supărat sau nervos, nu va ajuta. În astfel de momente, este important să te oprești și să-ți amintești că disciplina este cheia succesului în pariurile sportive. Fii responsabil și ai grijă de banii tăi!

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*