Consiliul Local Medgidia a aprobat proiectul „Educație inclusivă pentru copii și tineri în situații de risc”

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Joi, 29 august 2024, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi au fost înscrise 19 proiecte de hotărâre, care au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct s-a aprobat încheierea unui protocol de colaborare între municipiul Medgidia și Asociația Curcubeul Cunoașterii în vederea susținerii costurilor aferente proiectului ,,Educație inclusivă pentru copii și tineri în situații de risc’’. Proiectul are ca obiectiv combaterea excluziunii sociale prin depistarea și prevenirea unor situații de risc pentru minim 150 de copii înscriși în instituțiile de învățământ din municipiul Medgidia.

În vederea desfășurării activității specifice Clubului pensionarilor s-a aprobat închirierea unor spații destinate activităților pentru vârstnici. În municipiul Medgidia sunt patru sedii ale Clubului Pensionarilor, în mai multe zone ale orașului, pentru ca aceștia să se poată deplasa mai facil în funcție de cartierul unde locuiesc.

În ședința lunii august s-a aprobat și proiectul de hotărâre pentru completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 32/2024 privind aprobarea Calendarului evenimentelor organizate în cursul anului 2024 în vederea susținerii evenimentelor culturale. De asemenea, consilierii locali au votat repartizarea unei unități locative de tip ANL precum și acordarea unui sprijin financiar unei persoane aflate în mare dificultate din cauza stării de sănătate.

În ședința ordinară a lunii august s-au mai aprobat și proiectele: proiectul de hotărâre pentru aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a imobilului teren intravilan  în suprafață de 530 mp, aflat în domeniul privat al municipiului Medgidia, situat în str. Vînătorilor, nr. 25,

proiectul de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul privat al municipiului Medgidia a unor imobile situate pe teritoriul U.A.T. Medgidia, precum și aprobarea dezmembrării imobilului compus din teren intravilan în suprafață de 3172 mp și construcțiile C1-C26, situat în mun. Medgidia, str. Albinelor, nr. 4.

La ultimele puncte pe ordinea de zi s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, județul Constanța, pe anul 2024 respectiv rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Medgidia, pe anul 2024.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*