CSO Ovidiu participă cu nouă sportivi la Campionatul Național de Haltere – Faze Finale

Campionatul Național de Haltere Under-20 de la Ovidiu. FOTO Roxana Dumitrică

CSO Ovidiu participă cu nouă sportivi la Campionatul Național de Haltere – Faze Finale, competiție care are loc săptămâna viitoare.

„CSO Ovidiu va deplasa la competiție nouă sportivi, din care șapte Juniori 3 și doi Juniori de U20 (lipsind al treilea juniori U20, respectiv Țurcanu Gabriela, care va susține examenul de bacalaureat.) Ne dorim să participam cu sportivii la un nivel bun și să obținem câte trei medalii pentru fiecare echipă adică Juniori 3 și Juniori U20, plus cât mai mult clasări între primele 5 locuri!

De menționat că vor fi prezente pentru prima participare la nivel național două dintre cele mai mici junioare respectiv Tătaru Cătălina și Muscalu Andreea de asemenea de la care avem așteptări că se vor clasa între primele 10 poziții!”, a declarat pentru antrenorul Eduard Simineanu pentru CTnews.

La competiția care are loc în Bistrița vor participa 25 de cluburi din țară și peste 150 de sportivi de categorii diferite.

„Meritoriu este faptul că din cadrul CSO Ovidiu au fost convocați în pregătire înaintea începerii competiției 4 sportivi Juniori 3 care sunt selecționați în programele desfășurate de către Federația Română de Haltere la nivel național! Este vorba de Dulce Nicoleta, Lemnaru Andreea, Tingan George și Manole Eduard. Mulțumim Primăriei orașului Ovidiu, Consiliului Local, domnului primar, spitalului OCH din Ovidiu cât și sponsorului Scandia Food!”, a mai punctat antrenorul Eduard Simineanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*