FOTO Cercul Verde revine în Năvodari cu spectacole, concursuri și cinema în aer liber

Cercul Verde, la Năvodari. FOTO VM
Cercul Verde, la Năvodari. FOTO VM

Năvodari găzduiește evenimentul “Cercul Verde – Social, Educativ, Recreativ” pe 3 și 4 august, oferind activități variate pentru copii și părinți. Organizată de Asociația Greenpact Worldwide, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, această inițiativă aduce bucurie și învățare prin joacă pentru întreaga comunitate. Primăria Năvodari susține și ea evenimentul.

Prima zi a evenimentului a început cu ateliere creative de la ora 10:00 și 11:00, unde copiii au avut ocazia să își exerseze imaginația și abilitățile manuale. De la ora 12:00 până la ora 17:00, participanții s-au bucurat de jocuri de mari dimensiuni și o zonă creativă liberă, oferind o varietate de activități interactive și educative.

După-amiaza a continuat cu un atelier de dans și muzică la ora 17:00, urmat de concursuri de jocuri de mari dimensiuni la ora 18:00. Un moment deosebit a fost crossul pentru copii și activitățile recreative de la ora 19:00. Seara s-a încheiat cu un cinematograf în aer liber, unde s-a proiectat filmul Spider Man 1 subtitrat în limba română, adunând un număr mare de spectatori care s-au bucurat de film sub cerul liber.

Ziua de 4 august promite la fel de multe activități captivante. Programul începe la ora 10:00 cu un spectacol de teatru pentru copii, care va aduce pe scenă povești și personaje îndrăgite de cei mici. La ora 12:00, copiii vor putea participa la o vânătoare de comori și indicii, o activitate menită să le stimuleze curiozitatea și spiritul de echipă.

Evenimentul se va încheia la ora 13:00 cu premierea și înmânarea diplomelor și medaliilor de participare, recunoscând efortul și implicarea tuturor participanților.

Pe parcursul evenimentului, atmosfera a fost animată de râsetele copiilor și bucuria părinților care au participat la diversele activități. Locul de desfășurare a fost decorat festiv, cu baloane colorate și zone de jocuri care au transformat parcul într-un loc de basm.

Participanții au avut ocazia să se implice în activități creative, cum ar fi pictura pe obiecte, să joace șah cu piese uriașe, și să interacționeze cu alte familii din comunitate. În plus, proiecția de film în aer liber a oferit o oportunitate minunată de a petrece timpul împreună, într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Evenimentul “Cercul Verde” promite să continue să aducă bucurie și învățare prin activități interactive, invitând toți locuitorii din Năvodari să participe și să se bucure de această experiență unică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*