Primăria Medgidia lansează licitația pentru servicii de preparare și livrare zilnică a pachetelor alimentare în cadrul Programului „Masă sănătoasă

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Municipiul Medgidia a anunțat intenția de a achiziționa servicii de preparare și livrare zilnică a pachetelor alimentare în cadrul Programului Național „Masă sănătoasă”. Scopul acestui program este de a sprijini participarea la educație a copiilor prin oferirea unei alimentații sănătoase care să susțină învățarea, să creeze motivația pentru studiu, să mențină echilibrul socio-emoțional și să întărească starea de bine a elevilor.

În contextul în care la Școala Gimnazială „Spiru Haret” Medgidia nu există cantină sau spații amenajabile pentru servirea mesei, s-a decis ca suportul alimentar să fie oferit sub formă de pachet. Operatorul selectat va asigura zilnic prepararea și livrarea pachetului alimentar pentru 295 de elevi înscriși în învățământul preșcolar, primar și gimnazial, pe durata a 70 de zile de activitate didactică, în perioada 09 septembrie – 31 decembrie 2024.

Documentele de calificare și modul de elaborare a ofertelor sunt specificate în caietul de sarcini și fișa de date atașate la documentația de atribuire. Criteriul de atribuire pentru stabilirea ofertei câștigătoare este „Cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 284.174,31 lei fără TVA, finanțată din fonduri bugetare. Ofertele trebuie prezentate în plic sigilat, cu mențiunea „A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 06.08.2024”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 06 august 2024, ora 13:00. Ofertele și documentele însoțitoare se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Medgidia, str. Olteniei, nr. 1, la Centrul de Informare pentru Cetățeni. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi.

Ofertele trebuie redactate în limba română și trebuie să rămână valabile pentru o perioadă de 30 de zile de la data transmiterii către autoritatea contractantă. Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta Primăria Municipiului Medgidia la tel. 0241/812.300 sau fax 0372/891.002.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*